Senic.ro este un supermarket de tip cash&carry unde puteți găsi produse alimentare și nealimetare la preturi mici. La cumpărăturile en-gross, preturile sunt și mai mici. Pe scurt, poți veni la SENIC atât pentru a-ți face aprovizionarea pentru casă dar și pentru magazinul tău mixt sau pentru restaurantul tău.

Firma este înființată în anul 1994 având că principal obiect de activitate importul, producția și distribuția la nivel national de produse alimentare și nealimentare cu sediul central la Craiova. Tot sub umbrela SENIC, avem si fabrica SENIC QUALITY din Drobeta, unde producem dulciuri si produse sarate delicioase pentru clientii nostri. Produsele proprii sunt comercializate atat in magazinele noastre Senic Gross&Market cat si in magazine mici si medii, fiind furmizori de baza pentru multe dintre ele.

La sfârșitul lunii august 2017 am deschis primul magazin tip cash&carry situat în Drobeta Turnu Severin, strada Mihai Viteazu nr. 3bis. Până acum, magazinul s-a bucurat de un real succes având o medie de peste 2000 de coșuri de cumpărături pe zi.

Începând de Joi,29.08.2019, am deschis al doilea magazin tip cash&carry în Pitești, strada Depozitelor nr 27, zona Piață EN GROSS Legume Fructe.

In Octombrie 2021 am deschis cel de-al treilea magazin Senic in Brasov, unde avem aceleasi produse de calitate la preturi foarte bune.

Dupa Brasov au urmat Medias, Slatina, Focsani si Caracal. In toamna 2023, vom deshide al 8-lea magazin, in Sibiu. 

Echipa noastră este formată din peste 500 de oameni. Facem angajări în mod constant, așa că te invitam să urmărești și pagina de angajări.

Vă mulțumim pentru încredere și vă așteptam la cumpărături!!! #Senic gross&market – #Preturi din ce în ce mai #mici